POST

Maiskuttaen Imet Suussasi Olevaa Kyrpää Ja Liikuttelet Päätäsi Edestakaisin Tämän Mahtivaltikan Ympärillä.

Pienet ovat kaunista

Minäkin istahdin. Salli uikutti vielä nautinnosta. Temmoimme päiväpeiton pois sängystä ja kellistyimme vuoteelle. Itseni olin pongannut mutta muita en ollut ehtinyt ihailla.

Liekö johtunut väsymyksestä, että silmäni tahtoivat painua vähän alas naisen kasvoista. Hän kaiveli meikkilaukustaan pullon jotain öljyä.

Jaana otti minua lanteista kiinni ja nykäisi bokserini alas vapauttaen seisovan kaluni aivan hänen silmien eteen. Katsoin kuinka hänen huulensa olivat kaluni ympärillä ihanasti imien. Tämä oli hänen suosikkiasentonsa, enkä antanut hänen odottaa pidempään, vaan työnsin kaluni takaapäin hänen pimpsaan. Aloitimme rajun nussimisen ja katselin kuinka rinnat heiluivat työntöjen voimasta ja vatsani läiskähteli pakaroihin. Tämä laukaisi Jaanan ja tunsin kuinka minunkin lastini lähti taas liikkeelle ja laukesin hänen sisäänsä.

Pian kyrpä on tarpeeksi jäykkä että saat sen ujutettua suuhusi ja nautinnosta huokaisten upotan paksun, punaisen terskan suuhusi. Vartijat nauraa räkättävät reaktiollesi ja muutamalla vedolla lisää leikkaavat hameesi olkaimet sekä hihat auki.

Maiskuttaen imet suussasi olevaa kyrpää ja liikuttelet päätäsi edestakaisin tämän mahtivaltikan ympärillä. Huokaiset pettyneesti ja riuhdot itseäsi kahleissa toivoen edes hiukan enemmän liikkuma varaa mutta turhaan. Painat lantiotasi taaksepäin tarjoten pyllyäsi nyt takanasi olevalle vartijalle. Eivät kai he voi sinua moiseen tilaan tänne jättää? Samassa rintaasi nipistetään oikein kunnolla ja kiljaiset kun huomaat vartijan kiinnittäneen jonkin pyykkipojan tapaisen puristimen jäykkään nänniisi. Vartija alkaa puuskuttaen panemaan pilluasi ja litisten tämä käyrä kyrpä alkaa soutamaan pillussasi. Uusia iskuja alkaa sadella pyllyllesi saaden koko takapuolesi kihelmöimään ja sinut kiljumaan kivusta.

Ihana nainen

Kädet irtosivat boxereista ja tunsin kuinka pehmeä ja lämmin käsi puristui kivesteni ympärille puristaen hellästi, mutta päättäväisesti. Aloin suukotella kauniita poskipäitä, edeten siitä kaulalle ja painoin Niinan päätä hieman sivuun pystyäkseni hellimään myös aiemmin päivällä unelmieni kohteena ollutta niskan kuoppaa. Kauniiden silmälasien takaa minuun katsoneet silmät olivat iloiset ja vilpittömän näköiset. Toiveena olisi, että parit eivät tuntisi ennalta toisiaan. Puhtaan valkoiset pikkuhousut verhosivat kaunista muodokasta taivaallisen pehmeän näköistä peppua upoten hieman peppuvakoon. Kauniit poskipäät punoittivat söpösti naisen hymyillessä vienosti. Vielä ennen koulutuksen tämän osuuden loppua nojauduin itse eteenpäin ikäänkuin venytelläkseni itseäni, ja naisen nojatessa myös edessään olevaan pöytään sain nähdä suikaleen ihanan pehmeää selän ihoa paidan noustessa muutaman sentin sinisen farkkuhameen yläpuolelle. Mutta noihin silmiin haluaisin katsoa uudelleenkin.Hitain työnnöin rakastelin Niinaa takaapäin hetken, sitten autoin hänet seisomaan sängyn viereen ja nojaamaan seinään. Sen sijaan Niina ohjasi minut päättäväisesti kohti sänkyä ja komensi minut siihen selälleen.Asetin terskani häpyhuulille ja vedin Niinan hellästi vasten itseäni laittaen käteni hänen uskomattomille rinnoilleen.